irinajonsson.blogg.se

Yes!

Kategori: Allmänt

Vad kul att Dollarstore hade börjat igen med målardukar o lite färger o det! nu behöver jag inte vara orolig för att fara till storheden på biltema när man kan bara fara till dollarstore! jätte kul!
Nu längtar jag till nästa månad för att shoppa lite ;) behöver iaf lite mer färger för hemma är nästan alla slut, o det ända typ som finns kvar är bara olja färger, men jag är inte så mkt för de, de torkar segare än vad akvarel gör, därimot akryl färger är nästan slut pga jag målar med de, men i alla färger finns deras munusar, akryl torkar sig fort som fan, 3 sikunder, så är den torr, akvarel är inte så ljus som akryl så de är ju som om man målar med färjade vatten, o olja sa jag ju nyss! det tog att torka för oljan i 3 veckor innan tavlan blev helt torr! jaja, slut på alla målardukar hemma här så önskar mig jag hade pengar :(
det finns säkert mer än vad det finns med bilder här, man får väl hoppas de blir kvar till nästa månad :)

familj talk :)

Kategori: Allmänt

Det var en gång då Leo var jätte liten, hade jag velat ha hela tiden att ha ska bli större pga han grät o ät i hela tiden.
Nu saknar jag den tiden iaf, pga det var så mysigt då oxå, då leo hade legat typp stilla o man behövde inte vara orolig för han ska rulla bort då hade man ju oxå sovit bättre pga man visste att han ska inte kunna ta sig i ngt stans. nu är det tiden mkt borta ifrån, nu sliter han i allt, o till o med när vi lägger oss o sova då sover han som aldrig, bara busar o pratar hela tiden, om man då skulle ligga med han så här hela natten då känns det som att han skulle aldrig sluta prata. men annars när jag lägger honom i hans säng, då börjar han skrika o skriker typp 3-5 minuter, o sen somnar. om det så skulle då vara när jag vill sova med han tsm. men det finns då några gånger har hännt när jag lyckas att få somna tsm med han i samma säng så händer det mitt i på natten, vid 5-6 på morngon kanske att han blir jätte pigg o vill busa, då lägger han sig på pappan lr så ligger han upp o ner o sparkar oss i ansikte lr mitt imot o sparkar ngn av oss i ansikte, lr drar bort täcken från rolle, så att säga pappa, jag är pigg o vill busa ;D lr så ligger han bara o pratar till taket.
här finns det många bilder som leo hade redan gjort, får väl se om ngn av oss flyttar från sängen till soffan, men det tror jag inte det blir pga vi har ju leos säng i leos rum. därimot rolle gnäller aldrig, undrar om han tycker att det är okej att bli väckt på natten lr mitt på morgon. nog är det mysigt hur som helst att bli väkt av en jätte busigt barn som man älskar så mkt o vill uppleva allt som äns går att upleva :)

lite överaskningar :)

Kategori: Allmänt

kul dag var idag! tänka mig att den är inte slut än men iaf! hade lagt mig o vilat pga hade lite tråkigt i det där vädret, det hade ju snöat o regnat samtidigt hos oss!
Så vaknade jag med en pling i dörren! tänkte vem var det som hade kommit o hälsat på?
o så ser jag Frida! :D vad kul! tänkte jag hade glömmt tfn i soffan innan jag lagt mig o vilat, o hon stackarn försökte få tag på mig. men det var hur kul som helst iaf att de kom :) så kade vi druckit lite kaffe o prata tjejsnack, o umgicks med våra barn.
så nu är det nog bara att ta o städa lite inför min boy kommer hem från jobbet, kan tänka mig att för de som jobbar lr pluggar måndagar är den jobbigaste dagen. huh, o så ska jag laga ngt middag, får väl hoppas på att idag äter vid alla vi samma bord sammtidigt, o inte som det var igår framför tv:n. jaja det var hur kul dagen som helst iaf!

bilder bomb!

Kategori: Allmänt

hade tänkt på att lägga lite blider hitt. tog de med mobilen så om ni ser de är inte lika bra som de anrda :) jag är faktiskt ingen profs, fotar nog bara när jag har tfn med mig annars kan be min boy för han ska överföra bilder från hans tfn.
Då var det en gång när jag hade långt hår hade jag färgat håret rött:) synd bara att håret blir smutsigt snabbt o så hade jag mkt huvud värk av att håret vägde inte lite. då var jag tvungen oxå att klippa de till axlar för de var slitna i toppar :(
saknar mitt hår. man får väl vänta tills den blir lång igen, om jag ska inte då få en frisörs kort från min boy till födelsedagen, då kommer jag klippa den kort, fast han vill ju inte att jag ska klippa de alls.... vi får väl se ;P
 
O så tog jag o Leo stooora promenader till örnäset en gång när då rolle var till stockholm på utbildningen :) lill sötnos vart så trött så han slocknade :)
Bästa mannen växer här ;)
 
O så bakade jag köttfärs piroger, på ryska heter de Chebureki, goda o saftiga var de :)
MUMS  ;P
 
Vi var förbi Rolles morbror Håkan förbi små kattungar söta de är o så jätte unga :)
kring 1-2 veckor gamla :)
 
hade målat lite på målarduk det blev som det blev :)
en fors från IJ (mig så klart)
 
Mina ritningar tar aldrig slut så jag ritade min lilla stjärna när han var kring halv år gammal
 
Fotade mina blommor
här var det tusensköna :) visst är den fin?
 
i mitten var den hjärta som jag hade gjort till min boy på alla hjärtans dag, föresten den är ljustake o ros som är där i är en ljus <3
 
My boy hade kommit till mig med liljor som jag tidigare hade berättad :)
 
Just som jag hade berättad igår med den här mandarin träd, här ser ni den :)
 
hade smakat en mandarin från denna träd var sur som fan! ändå tog jag ju den rödaste som fans :) pitte liten är den som ni ser här på bilden :)
 
Här ser ni jag lagt en bild på vårat matsal är ju den första rummet från hallen så man är nog rädd om den lika mkt som om Leos rum :)
lovar på att ta en bättre bild när batteri i kameran laddas klart :)
 
O så tog jag den sista bilden på vårat utsikt som gäller garage! man kommer nog inte sakna den, undrar bara hur den ska se ut när det blir hellt klart!
kan tänka mig den blir jätte stor, nog iaf mkt större än vad den här är ;)
 
O så tog jag lite promenad till stan sent på natten :)
kom hem vid 05 på morgon, o stigde upp kl halv 11 huh hade sovit den där dagen bara 5 timmar. men promenaden var ju hur skön som helst! :)
 
 
Tack att ni följer min blogg, o för alla era komentarier :)
 puss puss mina kära

Ja mina käraste! början av det nya livet! :D

Kategori: Allmänt

För det första jag vet det tog sjukt mkt tid för mig för att lägga in mina inlägg! förlåt, ni vet väl hur mkt jag älskar er alla?! jag kommer aldrig att glömma er! nu finns det iaf bara en sak att göra för mig, berättar vrf: ja, jag hade avaktiverad min facebook för tillfälligt. jag hade spenderad där hela min fritid o jag mådde inget bra o tillslut tog det på krafter! en natt för 5 dagar sen hade jag bestämt mig för att ta bort den, men sen hade jag ju så många vänner där man vill ju ha lite extra kontakt med kanske senare, om en månad lr ngt, så jag hade bara avakriverat den.
Men skit, vad tråkigt det var o ännu är det. men försöker inte bry mig så mkt, för jag har min fritid i min egen vilja ist för facebook. det blev som att ngn hade bankad mig på skallen direkt jag blev utan FB, o sa nu är det nytt liv! o nu ska man vara rädd om sitt liv, den "JAG" som jag saknade ganska längre (i 3 år) hade kommit nu tbk för mig! nu är jag hell positiv människa, vill aldrig mer höra o ens komma ihåg vad som hade hännt i mitt liv för det hade jag släppt redan o inte ens vill komma ihåg denna "jag" som jag levt i dessa 3 år! jag hade blivit hellt annan person, käns som att jag föddes på nytt! jag fick ändra på min beteende, jag fick ändra på favorit färg, jag fick ändra min vardag, nu finns det inte längre vardagar i mitt liv, nu är det alltid helg o skoj! varje dag händer det nya grejer. jag har ingen priorited för dator ngt längre, jag har inga prioritet för att vara rädd över ngt förutom så klart min sötaste sonen i mitt värld! gud på barnen växer fort! snart är han 13 mån gammal! huh! de närmsta dagarna var man ute "nästan alltid", huh på om det skulle vara "nästan" sommaren är snart, solsken är ute så mkt så vi är ute alltid kan man ju säga! annars hade då regnat för ngn dag sen så hade jag o leo städat, lagat mat o tvättade kläder tsm det var mkt skoj! igår hade vi blivit bjudna av våra vänner till Leo's lekland o sen till middag till de, så det var nog vi 3 familjer totalt o 4 barn! jätte roligt! åkte hemmifrån kl 15.00 o kom hem vid 24 :P utslagna var vi allihop! o bästa dagen i mitt liv förutom så klart den dagen jag först sog leo :D jag hade hittat till mig vänner här i Luleå iaf som också har banr som man kan ha kul med också! sen så planeras det ju att grilla hos oss ngn dag med vänner o barn! så här lever jag livet o jag älskar mitt liv bara därför att det finns så sköna människor i den <3 bästa mannen hade kommit "3 par"" gånger med fina blommor till mig, sista gången var det liljor. en vecka sen hade jag varit på jysk, rusta o kvantum ;P köpte lite bord tabletter, mattor, dusch draperi, skohylla(den behövdes värkligen!) o massor smått. på kvantum köpte jag tusensköna o mandarin träd, för en vecka sen hängde det 50 mandariner på den, nu säkert blev det lite mer ;O huh på vad vi ska äta de i sommarn :) annars är det jätte grönt o hemtrevligt är hemma nu hos oss :) till sommar planeras det nog ett stort bygglov här hos oss. så vi får se om jag lägger ut ngt fint hit igen. men har fullt med frihet just nu o spenderar det till det rätta som förtjänar o det är så klart, leo lr mig sj ;P puss puss på er mina söttisar så får vi väl höras snart igen :)