irinajonsson.blogg.se

älskar att rita <3

Kategori: Allmänt

Som sagt att jag har en konst vecka o den går vidare för mig :)
Jag är så glad att jag tappar inte humöret o känner mig faktiskt lite känd nu idet ska jag förklara senare :)
Jag blir förvånad av mig sj att jag kan göra alla saker med vad jag äns tar i händerna, jag är faktiskt lite förvånad av min fantasi som ger energi till mig för att skapa något fint o så att människor blir glada över att se mina resultat :)
nu är jag 100% säker på var lr inom vad jag ska söka min riktiga jag o produsera den så att världen ser den.
lite av mig sj:
I horoskopet är jag en tvilning, a det värsta saken som är i tvilningar att de har "SVÅRT" att bestämma sig om föräldrarna lär inte de när de är barn än. Ja, det är faktiskt oxå det, att om en tvilning har i händer en snö boll (sprelar nog inget roll, det kan vara vad som hälst) då kan tvilningen göra lätt en fin is fygur  lr ngt annat(kanske jag stavade fel, lr brukar stava lite fel men saken är ju att jag berättar, o om ngn som kan bättre än jag så kan man rätta till mig). Jag älskar att göra ngt från fantasin som vidare kommer man vara stolt över. Tvilningar oxå är att de gör många saker sammtidigt. De har massor med humörsvänningar. De är snälla (kanske lite över snälla). de säger allt som är i deras huvud (det händer lite då o då när ngt stoppar de för att inte säga ngt olämplig replik, men det är inte alltid) Det är svårt att göra de JÄTTE sur, efter som de kan inte vara längre sur, nå glömmer de inte det men kanske förlåter lite då o då. Tvilningar har lätt att erkänna saker till o med när de känner sig skyldiga. De kan inte ljuga, o det ser man på en gång när de ljuger. men inte heller kan man ljuga till de för de ser nog bättre än vad alla andra horoskop tecken gör. Iband händer det som när ngn ljuger till de de säger inget, men om man ljuger offta till de tvilningarna blir faktiskt besvikna på människor o ibland kan det hända käfs imellan. Jag är faktiskt mkt stollt över att jag föddes i tvillningarnas tecken. det finns nog mer att berätta med det är så många bra saker som stämmer på mig, o jag känner ganska många som stämmer på de oxå. Men inte är ju alla tvillningar så, alla vi är olika.
 
Igår hade jag ritad en porträtt på Leo, o så la jag den på FB, som sagt att jag har "många" personer som vänner på fb, inte därför att jag känner de, är bara därför att jag brukar spela lite olika farm spel o då lägger jag på vänner när det behövs. Så 3 sekunder senare hörde av sig en kvinna (som är förmodligen oxå mamma till hennes liten bebis) o frågade mig :
Hi do u painting a babys?
jag sa:
It was my first time. (det var faktiskt min första gång jag hade ritat porträtt)
hon sa:
Is soo beaty were do you live? I would like you to also draw to me my child. if it goes well for you.
jag sa:
In Sweden.
Because it was my first time, so I do not want to take chances right now without getting a spec course for what I had done. Maybe later you can ask me :)
 
O liknande det här hade frågat mig 3 personer till, jag hade lagt bilden igår vid 22 ungefär, så jag undrar mig faktist vad som kommer hända vidare :)
 
Det är fanktiskt lite svårt att säga nej till människor, men jag känner mig inte proffs än till o med om ritningen sog så bra ut, jag måste nog rita mer för att bli som profs o kanske gå lite kurs  :)
här kan ni se bilden iaf på nyfödda Leo som jag hade ritad, det finns 2 fel o det är så synd att jag gjorde de från första början :( som inte gick att rätta till sen :(
min älskade lilla son <3 jag älskar honom jätte mkt <3
 

konstnärt vecka :)

Kategori: Allmänt

varför kallade jag den här rubriken för en konstnärt vecka, är bara därför att min konstnärt humör sprutar åt vänster o höger. Igår hade min älskling köppt till mig akryl färger, pannå, akryl bok, o så klart penslar, pga har så lite av allt. om jag skulle ha en bättre åtkomst känns det som att jag skulle ha här hemma allt vad som äns ingår i själva konsten! ja jag vet inte, det är nog min hobby o det jag är mest intresserad på.
Kommer ihåg en gång när jag var liten min mamma hade sagt till mig att jag ska aldrig rita igen. Vet inte varför men hon väl ville att jag ska fokusera på skolan o ta ngn vettigare yrke än att vara konstnär. Jag kommer ihåg att det var min dröm att bli en konstnär. Men inte ens mamma kunde skydda mig för att jag ska aldrig rita igen! jag hade gjort det i smyg hela tiden. Det oxå kan förklara min personlighet, jag gör nästan alltid i smyg, o ibland så spelar det inte roll vad jag äns gör, jag är super nyfiken. Min pojkvänn brukar skojas med mig att jag skulle kanske bli en detektiv för en sån yrke passar till mig som bäst. -ja ni, det skulle kanske vara roligt, men det är oxå farligt som är olämpligt för mig när jag har en familj. men det som jag riktigt funderar på just nu, pga jag hade inte tagit en yrke än så kanske ska jag gå o ta några kurs inom konstvärk, just vad ska det vara jag hade inte bestämmt mig än. är ju intresserad inom all konst bla bygga, måla, sy o mm. jag tar min tid jag behöver. iaf nån dag sen hade jag rmålat en tavla med "drömm träd" (Sakura) o lite med den Japanska språket ;) tar finare bild på den när kameran kommer. Kan inte sluta kolla på den, allså jag älskar mina ritningar o målningar, ibland gör jag det från själva fantasi, ibland målar/ritar med ngn hjälp av bild.
Men det är en sak som gjorde mitt hjärta därra får ni se här  http://www.youtube.com/watch?v=mDyY82xnBII
o den här oxå
det var riktigt bra, o mkt fin känsla får man. man kankalla det som man vill men jag kallar det för "Koppla in Energy". jaja nu ska jag gå ner o se vad ska man överaska sig med  med den hära dagen ;)

då är man förlovad <3

Kategori: Allmänt

Idag, hade jag vaknat kl 9, matade Leo o förberäddade allt för att hälsa på finaste familjen Sjoberg <3
kl 12 hade jag matad igen lill princen o igen kl 14 samtidigt hade jag kommit upp med maten till den stora princen ;)
sen hade vi parkerat oss i smedjan o gick till fritz olsson för att ta våra ringa som vi beställde i tisdags :)
sen gick vi på lite buteker för att köpa fina kläder till lill princen Sjoberg <3
 det var kanske förmkt själva "sen", men ändå sen åkte vi till de söta som jag längtade i hela 1 år!
Nu när jag såg cecilia o hennes lilla princ som är bara 13 dagar gammal min hjärta höl på gå av, jag minns inte alls att leo hade varit så liten :( men deras pojke var så söt så man hade tappat sin tunga när man sog honom aawww gud, om ni skulle ens se honom... jag gråter av att jag saknar själva tiden :( leo är snart 1 år gammal ohh vad tiden går fort :(((
jag hoppas att jag o cecilia nu träffas lite offtare, för både jag o hon är mammor nu, vi har nog mer prat än annars :) det är så skönt... jag smälter av glädje.....
här får ni lite bilder på förlovnings ringar <3
 
ja nu är jag glad, o nu ska jag äta min rysk kall (sommar) soppa o kolla på en rysk serie <3 ni får ha det fint är utan mig ett tag ;)

hej alla mina kära!

Kategori: Allmänt

jag uppdaterar mig så gott jag har om tiden. annars kan jag berätta lite snabbt vad som hade hännt nu i teden,(jag hade till o med glömmt hur längre sen jag hade skrivit här :O) men sånt händer när man är mamma till 11 mån son! roliga saker har kommit! då vårat leo förstår allt vad man säger till han, pratar både rysska o svenska varje dag. han förstår båda språk <3 vi leker, promenerar varje morn tsm med vårat liten vovve <3. nån dag sen, det var nog denna tisdagen hde vi äntligen bestält förlovnings ringar <3 imorn är det nog komma o hämta de :) den 8:e dagen var inte bara intertantionella kvinnor dagen, det var oxå 3 år med min älskande sambo, så längre vi kände varandra :) den 22 mars fyller han år o jag köpte redan parfym diesel :) gott luktar det :* på alla hjärtans dag fick jag ju bada i tulpaner, hela 2 buket fick jag :* awww, han älskar mig så mkt...
så den 8 mars hade vi ätit dyr mat, ni får gissa ;)
nu längtar man efter den 7:e april våran lille son fyller 1 år, o vi funderar på att firra i Leo's lekland. så roligt det skulle vara, en Leo i Leo's lekland ;)
annars jag brukar knapt sitta still, lr nå brukar jag vara online men inte direkt.... så nu har man fullt upp, o det är jätte kul! ska åka till boden om dagen, kanske imorn efter vi hade varit på frits ollsons, måste fara förbi en sy butik, allså sökte sakerna här i luleå på stan, hittade aldrig. men det är inte 100% än att vi far, ska nog oxå Förbi Lena, en god vän till mej, hon fyller ju 22 år de 21 mars, ja, jag druknar snart i födelsedagar! juste ja! det är ju posk snart oxå! men men ni vet väl varför jag inte skriver på längre, för att har ganska fullt upp här! :D